Ihastuin kuopusmimmini vauva-aikana kotimaisena käsityönä tehtyihin lastenvaatteisiin. Tykästyin niiden yksilöllisyyteen ja siihen, että sain ideoida värimaailmaa ja mallia yhdessä todella taitavien ompelijoiden kanssa. Oli ihanaa suunnitella tuoreille siskoksille samantapaisia, hieman kuitenkin toisistaan eroavia vaatteita ja asuja. Lisäksi pienyrittäjien tukeminen on aina lähempänä sydäntäni kuin markettien…

Tyttäreni varttuivat kuitenkin jo (liian) pian tarkasti oman vaatemakunsa tunteviksi neitokaisiksi. Markettien pinkit, liilat, glitterit, frozenit, pehmo- ja kääntelypaidat ovatkin saaneet vankan sijan lastenvaatekaapissamme. Hyvä maku heillä kieltämättä kuitenkin on ja siksipä olemmekin suosiolla suunnitelleet viime vuosien vaatetilauksiamme yhdessä.

Kotimainen käsityö lastenvaate

Yhteistyössä upean WillaQuun kanssa mimmini saivat aivan ihanan väriset asut, joihin rakastuimme jokainen! Tytöt saivat haluamaansa tyyliä ja värimaailmaa – minä toivomaani kaunista kuosia, leikkausta ja kotimaista käsityötä.

Kotimainen käsityö lastenvaatteet

Ihana sattuma oli, että tyttöjen lemppariksi valikoitui nämä ylläolevan kuvan Viola-legginsit ja -paidat: Viola on kuopusmimmini toinen nimi, ja nyt hän onkin suloisen polleana ”nimikkovaatteistaan”. Nämä legginsit ovat juuri täydellistä tyköistuvaa ja joustavaa mallia – tässä meidän mimmimme ovat tarkkoja. Pitkille ja hoikille tytöille ei ole aina ollut todellakaan helpointa löytää hyvin istuvia legginsejä.

”Äiti! Näistä tuli heti mun uudet lempparilegginsit!”

molemmat mimmit yhdestä suusta
Kotimainen käsityö lastenvaate pitsi

Tämän Taimi-tunikan herkkä pitsikoristelu ja veikeä pussimainen malli kiehtoi minun vintagesilmääni välittömästi. Yhdistelmä Viola-legginsien kanssa on myös tosi nätti.

Kotimainen käsityö lastenvaate

Voi, miten suloisilta tytöt näissä näyttävätkään… <3 Ja mikä toki tärkeämpää: vaatteet ovat todella pehmeitä ja mukavia päällä. Tytöt selvästi viihtyvät näissä niin vauhdikkaimmissa liikkeissään kuin levollisemmassa röhnötyksessäänkin.

Willa Quu

Lastenvaatteiden lisäksi löydät WillaQuun verkkokaupasta tosi nättejä Spa-tuotteita. Uunituore uutuus on täydellisen auringon keltainen meikki- ja kosmetiikkapussukka! Tämän söpöyden voit voittaa itsellesi osallistumalla 24.-26.4.2020 viikonlopun aikana arvontaan Instagram-tililläni.

Kotimäinen käsityö kosmetiikkapussi

WillaQuun verkkokaupassa saat ”elluyellow”-koodilla -10% kaikista ostoksistasi (lastenvaatteet ja spa-tuotteet) toukokuun puoliväliin saakka! Lämmin suositukseni sekä varoitus: nämä tuotteet toimitetaan salamaakin nopeammin – meidän pienten ja isojen kärsimättömien odottajien iloksi! 🙂


WillaQuun löydät näppärästi sekä Instagramista että Facebookista @willaquu .

Aurinkoista viikonloppua ja värikkäitä ostoksia toivotellen,