Unelma oman blogini perustamisesta on kytenyt mielessäni jo vuosia. Ainakin ne reilut neljä vuotta, jotka olen saanut Instagramin maailmasta nauttia. Syystä tai toisesta ei aiemmin ole tuntunut olevan vielä oikea aika raapaista tikkua rasiaan.

Tämän alkuvuoden ajan on eri suunnilta tullut lukuisia hehkuvia kipinöitä unelmalleni : innostuksen tunteeni vahvistuminen, oman aikani lisääntyminen ja teknisten taitojeni karttuminen (iso kiitos Antti H. ja Lauri H.!) kannustivat kaikki osaltaan tarttumaan toimeen. Viimeisimpänä saapui tämä suuri poikkeustilan kipinä, joka lopulta sytyttikin ideani ilmiliekkeihin.

Nyt tuntui juuri oikealta ajalta avata tämä sivusto, jolla toivon voivani tuoda silloin tällöin hymyn sinun huulillesi ja hyvinvointia sinun arkeesi. Nyt tuntui juuri oikealta ajalta tykittää entistäkin isommin keltaista energiaa, värien ilotulitusta ja piristävää sisältöä arkeen. Nyt tuntui juuri oikealta ajalta laajentaa Instagramin maailmassa hiljalleen kasvanut värikäs, jo yli tuhannen postauksen kuvapankkini ”oikean blogin” muotoon.

Blogiteksteissäni pääset tutustumaan

  • keltaiseen ja värikkääseen sisustukseen
  • arjen monipuoliseen ja lempeään hyvinvointiin
  • elämän pieniin ja isoihin iloihin

Kaikki tekstini tulen kuorruttamaan yltäkylläisiksi – ehkä ihan övereiksikin – värikkäillä kuvilla.

Toivon, että juuri sinä tulet viihtymään täällä!  Olisikin huippua, jos kommentoisit alle: millaista sisältöä sinä toivoisit blogiini? Te instan kautta mua jo seuraavat ihanat: mihin haluaisitte tarkemmin kurkistaa, mistä kuulla enemmän? Te ensi kertaa muhun törmäävät: millainen blogisisältö on teidän mielestä kiinnostavinta?

Aurinkoa!