Elluyellow joulukuusi

Hymyä ja hyvinvointia -joulukalenterini 21:ssä luukussa esittelin tämän meidän vuoden 2020 joulukuusemme. Instagramin puolella innostuin katsastamaan, millaisia joulukuusia meillä onkaan ollut vuosien varrella: vanhoista postauksista saikin teille niitä näppärästi esiteltyä storyn puolelle. Ja kysyessäni, halusitteko nähdä enemmän kuvia joulutuvastamme vuosien varrella, niin 95% teistä vastasi ”KYLLÄ!”. Joten tässä olkaapa hyvät <3


”Joulukuusemme” vuonna 2016 ja sitä ennen

Elluyellow punaiset peltipurkit

Aiempaan kotiimme emme vielä ostaneet joulukuusta, koska vietimme pääosin joulut mummoloissamme. Tai no, oli meillä pienenpieni muovikuusi hyllyn päällä. Vuonna 2016 innostuin tekemään meille ”joulukuusen” näin peltipurkeista!


Joulu 2017: Ensimmäinen joulu punaisessa talossa!

Elluyellow joulu punainen vanha talo

Muutimme tähän nykyiseen kotiimme keväällä 2017. Odotin aivan innolla ensimmäistä joulua täällä – olihan punainen vanha talomme kuin suorastaan luotu joulun viettoon! Tällöin ostimmekin tupaamme myös ensimmäisen ison, aidon joulukuusen.

Elluyellow joulukuusi

Joulu 2018: Joulukuusen vaihteleva paikka tuvassamme

Elluyellow joulu

Vähän aikaa pohdimme, tulisiko joulukuusen olla aina samassa paikassa tupaamme. Koska perinteethän ovat joulussa kovin rakkaita ja tärkeitä… Päädyimme kuitenkin vaihtelemaan paikkaa – kuten tuvan sisustustakin vaihtelemme usein – ja jouluna 2018 joulukuusi pääsi keskemmälle tupaamme.


Vuosi 2019: Leveämmän mallinen kuusi valloitti sydämemme

Elluyellow joulukuusi

Jouluna 2019 vaihdoimme selvästi kuusen mallia leveämpään ja ihastuimme aivan. Samalla huomasin, että aloin karsastamaan niin valkoista nauhaa kuin latvatähteäkin kuusessamme. Niinpä tuona jouluna kuusemme sai ylleen vain palloja ja latvaansa huopaisen sydämen. Kuusi pääsi myös tällä kertaa tuvan toiseen nurkkaan.


Vuosi 2020: Vielä muutama askel kohti aidompaa vanhan ajan joulua

Elluyellow joulu

Tänä jouluna laitoimme monien muiden tavoin tupamme joulukuntoon jo muutamia viikkoja normaalia aiemmin. Oli ihana saada kotiin jouluinen fiilis, kun täällä vietettiin nyt selvästi enemmän aikaa. Myös ympärillä vallitseva harmaus niin kelien kuin pandemiauutistenkin kohdalla kannusti tekemään kodista entistä tunnelmallisemman pesän joulun ajan käpertymiseen.

Elluyellow värikäs joulutupa

Joulukuusi saapui kotiimme vasta neljännen adventin aattona, mikä oil poikkeuksellisen myöhään. Toisaalta tuumasin, että joulukuusen hakeminen ensimmäisenä lomapäivänä on itseasiassa erinomainen siirtymisriitti lomamoodiin! Valitsimme jälleen leveämmän ja tuuheamman kuusen, joka pisti saman tien silmään kuuset nähdessämme.

Elluyellow joulukuusi

Tänä vuonna meidän joulukuusi sai ylleen:

🎄Rovaniemen Joulupukin pajalta pari vuotta sitten työreissulta tuomiani valkoisia lasipalloja.
🎄Viime vuonna hankittuja läheisen yrittäjän valmistamia valkoisia ohuita sydämiä ja lumihiutaleita.
🎄Viime vuoden joulu-aleista ostettuja punaisia ja huopaisia sydämiä, tähtiä, kuusia, enkeleitä ja tonttuja.
🎄Tokaluokkalaisen neitomme käsityötunnilla juuri valmistamat ihanat neulepipot.

Jaa’a: näin aatonaaton kynnyksellä rupean ihan vähän jo haaveilemaan, millainenkohan vuoden 2021 joulusta tulee! 🙂

Aivan ihanaa, rentouttavaa ja lämpöistä joulun aikaa sinulle ja rakkaillesi!