Elluyellow vierailemassa Tallipihan joulussa: keltainen sisustus

Torstai-iltana minulla oli ilo päästä kutsuvieraana tutustumaan Tallipihan upeaan Hohde-joulukauppaan. Tämä hurmaava joulutaivas avataan yleisölle tänään lauantaina! Joulufiilistä voi hakea täältä Tampereen ytimestä aina aatonaattoon saakka 🙂

Elluyellow vierailemassa Tallipihan joulussa: hurmaavat talot ulkoa

Heti päästessä perille Tallipihan tunnelmalliselle alueelle, valtaa ihana fiilis. Nämä taitavat yrittäjät ovat kyllä selvästi halunneet panostaa siihen, että me asiakkaat voimme täällä vain nauttia kaikin aistein. Vaikka keli oli torstaina marraskuisen musta ja syksyisen sateinen, sai tuhannet ja taas tuhannet tunnelmavalot ja kynttilälyhdyt aikaan jouluisen fiiliksen jo ulkona.

Elluyellow vierailemassa Tallipihan joulussa: hurmaavat talot ulkoa

Joulukaupan ihanimmat helmet

Ensimmäinen ”WAU!” pääsi suustani heti vanhassa tallissa sijaitsevan kaupan tunnelmallisen painavan oven avatessani. Se syntyi huumaavasta havun tuoksusta ja upeista jouluasetelmista, joita viileä kuisti oli tulvillaan.

Elluyellow vierailemassa Tallipihan joulussa: keltainen sisustus

Seuraavan ”WAU!”:n aiheutti Hohde-joulukaupan kokonaisuus. Jokainen nurkka oli tarkasti ja tyylikkäästi stailattu. Harkittuja ja kauniita yksityiskohtia oli paljon enemmän, mitä yhden illan aikana ehti ihailla.

Elluyellow vierailemassa Tallipihan joulussa: kimaltava joulu

Upean stailauksen takana ovat ihanat ja taitavat ammattilaiset: Nooran putiikin Noora, Outi ja Mari. Kaikki myynnissä olevat tuotteet ovat päässeet Nooran tarkan seulan läpi. Ne ovat suomalaisten yrittäjien rakkaudella valmistavia ja huokuvat mieletöntä luovuutta, taitavuutta ja hyvää joulumieltä.

Elluyellow vierailemassa Tallipihan joulussa: taitavat stailaajat

Värikkäitä ihanuuksia löytyi ilokseni myös seinältä jos toiseltakin. Katsokaapa, kuinka söpöjä asusteita!

Pinkin ja blinblingin ystävät löytävät kaupasta varmasti myös omat lempparinsa! Heti nämä upeat pinkit joulukuusenkoristeet nähtyäni tiesin, että minun on tuotava omat prinsessani tänne pian. Ja hehän rakastuivat jo aivan kuviin ja videoihin.

Elluyellow vierailemassa Tallipihan Hohde-joulukaupassa: värikkäät koristeet
Elluyellow vierailemassa Tallipihan Hohde-joulukaupassa: värikkäät koristeet

Kauniiden silmäruokien lisäksi saimme nauttia myös todella hauskasti kierrätetyistä tapeteista tehtyihin tötteröihin piilotetuista herkuista! Kiitos maukkaista ja jouluisista herkuista Ratinan K-Supermarketille, jossa tätä upeaa jääneitoa pääsee myös joulun alla ihailemaan.

Elluyellow tutustumassa Tallipihan Hohde-joulukauppaan

Minun matkaani tarttui aivan ihana tamperelaisen Minna Junen valmistama kynttiläkranssi sekä siihen täydellisen keltaiset Bee Cleverin mehiläisvahakynttilät.

Hulppea oli myös meidän saamamme lahjakassin sisältö! Tallipihan Taikaviitan puodin vanhan ajan tontut ja hemmottelevaa käsirasvaa, Orivedellä valmistetun Original by Elman suloinen artesaanikynttilä, Pohjois-Satakunnasta tulevan Elma B:n herkullista Hymypoika-hunajaa, valkeakoskelaisen Kirjosillan veikeä heijastin, Kukkien T:mi käpytonttunen sekä Minna Junen kynttilä kukkineen. Näistä tulen varmasti nauttimaan joulua odotellessani – lämmin kiitos <3 Parasta olikin jälleen saada tutustua uusiin ihailtaviin kotimaisiin kädentaitajiin ja pienyrittäjiin.


Minne ja milloin siis suunnata tunnelmalliselle joulufiilistelylle?

Suosittelen lämpimästi piipahtamaan Tampereen Tallipihan Hohde-joulukaupassa, jos sinäkin haluat nauttia vanhan ajan ihanasta joulutunnelmasta ja ihailla todella kauniita asetelmia. Tämä puoti on myös täydellinen niin omien kuin rakkaidenkin joulumuistamisten ostamiseen kotimaista käsityötä ja yrittäjyyttä tukien. Suosittelen varaamaan aikaa myös muiden Tallipihan suloisten puotien kiertelyyn sekä toki glögi-kupposen ja joulutortun nauttimiseen kahvilassa.

Hohde-joulukauppa ja putiikit ovat auki joka päivä klo 10-19 (23.12 klo 11-17). Kahvila on avoinna joka päivä 10-20 (23.12 klo 11-17). Viikonloppuisin löydät lisäksi kädentaitajia joulutorilta klo 11-18.


Elluyellow vierailemassa Tallipihan joulussa: keltainen sisustus

Minut tulet löytämään tästä täydellisen kultaisen keltaisesta, pehmeän samettisesta nojatuolista nautiskelemasta ja fiilistelemästä tämän joulun alla toistekin.

Kiitos kutsusta ja ihanasta illasta Noora, Outi ja Mari!

Elluyellow vierailemassa Tallipihan Hohde-joulukaupassa: Elluyellow

Tunnelmallista joulun odotusta toivottaen,