Elluyellow keltainen luonnonkosmetiikka

Suosin mielelläni luonnonkosmetiikkaa. Myönnän olevani kuitenkin näissä valinnoissani vielä noviisi ja pääni onkin melkoisen pyörällä tämän hetken markkinoista. Mitkä tuotteet ovat todella luonnon kannalta parempia valintoja? Mitkä kotimaisia ja pakkaukseltaankin ekologisia? Mitkä oikeasti hyviä ja toimivia? Tänä keväänä sain helpotuksen kysymyksiini, kun Dirty Hippies Secondhand & Lifestyle avasi putiikkinsa Turussa ja kauppansa myös verkossa.

Elluyellow keltainen luonnonkosmetiikka

Olen kevään ajan ihaillut somen kautta näiden kahden vahvan ammattilaisnaisen toimintaa. Arvostan, miten he valitsevat putiikkinsa tuotteet tiukalla seulalla ja omalla vankalla kokemuksella. Ihailen, miten kaikki heidän toimintansa maustetaan hyvällä huumorilla ja miten heidän sydämellinen palvelunsa kuorrutetaan piristävällä pilkkeellä silmäkulmassa.

”Arvostamme kokonaisvaltaista hyvinvointia, johon kuuluu kiinteästi se millä tuotteilla ympäröimme itsemme ja hoidamme kotiamme ja kehoamme. Koko luonnonkosmetiikan ja kodintuotteiden valikoimamme on vegaaninen. Tuotevalikoimassamme pyrimme suosimaan ensisijaisesti kotimaisia tuottajia. Testaamme myynnissä olevat tuotteemme nsin itse, Dirty Hippies approve!”

Dirty Hippies
Elluyellow keltainen luonnonkosmetiikka

Mun lempparituotteita ovat esimerkiksi:

Elluyellow keltainen luonnonkosmetiikka

Toivottavasti poikkeusolot pian helpottavat ja minäkin pääsen nauttimaan Dirty Hippies Secondhand -myymälään Turun Humalistonkadulle. Sieltä saattaa yksi ja kaksi ihanaa vintagevaatetta löytää tiensä kotiini… Putiikki palvelee ensi viikosta eteenpäin ma-pe klo 11-18 ja la-su klo 11-16. Turun seutulaiset: nauttikaa! Meille muille 24/7 palveleva verkkokauppa toimii onneksi käypänä ensiapuna.

Lähestyvän äitienpäivän kunniaksi saatte ”elluyellow”-koodilla ilmaisen toimituksen lähimpään noutopisteeseen Dirty Hippiesin verkkokaupasta (alekoodi voimassa 10.5.2020 saakka). Näppärästi saat siis piristävän paketin äidillesi tänä poikkeuksellisena keväänä <3

Mistä tuotteista sinun äitisi, isoäitisi tai puolisosi pitäisi eniten? Tai sinä itse? (Itse hankitut lahjat kun vaan tuppaa olemaan niitä parhaimpia…) Mä olen valinnut jo lempparit, mutta ei äiti, en paljasta niitä tässä 😉


Dirty Hippiesin runsasta somesisältöä voit seurata niin Instagramissa kuin Facebookissakin @dirtyhippieslifestyle .

Aurinkoa ihanaan toukokuuhun toivottaen,