Elluyellow testaamassa kotimaisia ja ekologisia Ole hyvä luonnontuotteita
Elluyellow Suomen suven suloisimmat keltainen emalipannu täynnä kukkia.
Kesän 2020 ajan blogissani nautitaan kotimaamme kesästä Suomen suven suloisimmat-sarjalla.

Suomen suven suloisimmat -kesäsarjassani pääsin testailemaan ihanan Ole Hyvä Luonnontuotteen uutuuksia. Aiemmin olen jo kerennyt rakastumaan esimerkiksi heidän Koivu-Sitrus käsienpesunesteeseen, Limen tuoksuiseen siivoussuihkeeseen ja Hilla-Mandariini hoitoaineeseen.


Hiusten ja vartalon luonnolliset hoitotuotteet

Elluyellow testaamassa ekologisia ja kotimaisia Ole hyvä luonnontuotteita

Hiukset ja vartalo saavat nauttia tänä kesänä raikkaista ja värikkäistä tuotteista. Suihkugeeli on saanut ihanan Pihlajanmarja-Bergamotti tuoksun, shampoo tuoksuu nyt Karpalolta ja Inkivääriltä, Hoitoaine taas Mustikalta ja Ksylitolilta.

Elluyellow testaamassa Ole hyvä luonnontuotteita. Keltaiset kosmetiikkatuotteet.

Huumaavien tuoksujen lisäksi kaikilla tuotteiden ainesosilla on hiuksia ja vartaloa helliviä ominaisuuksia.

  • Karpalon sisältämät vitamiinit ja antioksidantit palauttavat hiusten elinvoiman.
  • Inkivääri vilkastuttaa päänahan verenkiertoa ja tehostaa hiusten elpymistä.
  • Pihlajanmarja ravitsee ihoa runsailla vitamiineillaan.
  • Bergamotin tasapainoittava eteerinen öljy säätelee ihon kosteustasapainoa.
  • Mustikan ja ksylitolin yhdistelmä tasapainoittaa hiusia ja antaa niille volyymia ja elinvoimaa.

Elluyellow testaamassa kotimaisia ja ekologisia Ole hyvä luonnontuotteita

Tyrni-Vanilja Shampoosta tykkäsin myös kovasti. Tuoksu on ihanan pehmeä ja vitamiinipitoisen tyrnin ja vahvistavan vaniljan vaikutukset tuntuvat ihanasti auringon kuivattamissa hiuksissani.

”Käytämme vain ihmiselle ja luonnolle turvallisia, sataprosenttisesti biohajoavia, luonnonkosmetiikka standardin hyväksyttyjä raaka-aineita. ”

Ole Hyvä Luonnontuote


Värikkäät käsihuuhteet ja -saippuat

Elluyellow testaamassa Ole hyvä luonnontuotteen ekologisia ja kotimaisia saippuoita ja käsihuuhteita

Ilahduin kovasti kuullessani, että Ole Hyvä Luonnontuote lanseerasi erityisesti tähän kevät-kesään tuikitarpeellisen uutuuden: Desinfioivan Käsihuuhteen! Sitä on tarjolla niin hajusteettomana vaihtoehtona kuin myös ihanissa Sitruunan ja Piparmintun tuoksuissa.

Itse tykkään kovasti molemmista näistä tuoksullisista käsihuuhteista: eteeristen öljyjen raikkaat ja luonnolliset tuoksut taittavat tosi hyvin puhdistavan alkoholin kärkeä. Myös lapset desinfioivat käsiään tällä paljon perinteisiä käsihuuhteita mieluummin juurikin tuoksujen vuoksi.

Elluyellow testailemassa ekologisia ja suomalaisia Ole hyvä Luonnontuotteita, keltainen käsihuuhde

Etenkin kesällä kun mekin reissaamme ja retkeilemme arkea enemmän, on tämä tuote ihan hitti. Sulkeutuvan pumppukorkin vuoksi käsihuuhde ei leviä reppuun, vaan tuo desinfioivan avun juuri ennen mansikoita ja muita kesän naposteltavia herkkuja! Tämä purkki onkin kulkenut mukanamme jo monet eväsretket, rantapäivät

Elluyellow testaamassa Ole Hyvän tuotteita, mansikat ja käsidesi rannalla.

”Tuoksuu ihanalta! Tuoksuu sitruunalta! Tuoksuu appelsiinilta!”

Tyttäreni käsihuuhdetta levitellessään

Elluyellow testaamassa Ole hyvän ekologisia tuotteita, eväsretkellä

Ole Hyvä Luonnontuotteen ihailemani muovin häviikkiä vähentävän periaatteen mukaan myös näitä 350ml pakkauksissa myytäviä käsihuuhteita saa täyttää seuraavaksi 500ml täyttöpaukkauksilla.

Runsaasta käsisaippuavalikoimasta kokeilimme tällä kertaa hajusteherkän valintaa: Kaura-Ksylitoli Käsienpesunestettä, joka ei sisällä mitään tuoksuja ja soveltuu useasti toistuvaan käsienpesuun.

Elluyellow testailemassa ekologisia ja kotimaisia Ole hyvä Luonnoontuotteita, käsisaippua.

Kuten kaikki Ole Hyvä Luonnontuotteet, nämä käsien puhdistustuotteet sopivat erinomaisesti värikkään kodin sisustukseen 🙂

Elluyellow kokeilemassa suomalaisia ja ekologisia Ole Hyvä Luonnontuotteita, käsisaippuat kylpyhuoneen värikkäässä sisustuksessa


Puhdas koti, vaatteet ja tiskit ekologisesti!

Elluyellow testaa ekologisia ja kotimaisia Ole Hyvä Luonnontuotteita

Ole Hyvä pesuaineet ovat olleet yksi suurimpia ekologisen sädekehäni kiillottajia. Olen vasta viime aikoina ymmärtänyt esimerkiksi pyykinpesuaineiden yllättävän suuren merkityksen ympäristölle.

Nyt kokeilimme uutta Appelsiinin tuoksuista Hienopesuainetta sekä Sitruunan tuoksuista Pyykkietikkaa. Molemmat toimi mainiosti! Pyykkietikan käyttöön hiljalleen oppineena tykkään kovasti sen vaatteita pehmentävästä vaikutuksesta. Näissäkin tuoksuissa sitrukset taittavat hyvin etenkin etikan vahvempaa hajua ja jäävät hennosti vaatteisiin viipyilemään. Näiden tuoksujen todellisena ystävänä soisin niiden viipyilevän vielä tovin pidempäänkin…

Elluyellow testaamassa ekologisia ja kotimaisia Ole hyvä luonnoontuotteita: ekologiset pesuaineet värikkäässä kuvassa.

Tähän vuoteen – ja yleensäkin lapsiperheeseen! – tervetullut uutuus on myös tämä Desinfioiva siivoussuihke. Ihanan raikkaan Eukalyptuksen tuoksuinen, näppärä suihke on meillä nyt käytössä esimerkiksi ovenkahvoissa ja saniteettitiloissa, etenkin ennen ja jälkeen kyläilyjen. Tuo tilaan todella freesin tuoksun ja fiiliksen: suosittelen!

Elluyellow testaamassa ekologisia ja kotimaisia Ole Hyvä Luonnontuotteita, luonnollinen desinfioiva siivoussuihke

Ole Hyvän valikoimassa on pyykinpesuaineiden ja desinfioivan siivoussuihkeen lisäksi astianpesuaineita niin kone- kuin käsinpesuunkin, yleispesuaineita sekä ikkuna- ja saniteettisuihkeita.


Mitkä ovat sinun lemppareitasi Ole Hyvä Luonnontuotteista? Mitä näistä tuotteista kokeilisit mieluiten? 🙂

Aurinkoisia ja luonnollisia kesäpäiviä toivottaen,