Elluyellow keltainen nt-box oy laukku

Tehty kaupallisessa yhteistyössä NT-Box Oy:n kanssa

Meidän Nokian keskustassa, ihan uuden Prisma-kauppakeskuksen lähellä, on aivan ihana tehtaanmyymälä ja laukkuliike, NT-Box. Olen kävellyt liikkeen ohi lukemattomia kertoja, mutta nyt vasta menin käymään peremmällä, kun Mervi kutsui minut tutustumaan tarkemmin heidän perheyritykseensä.

Elluyellow vierailemassa NT-Box nahkakaupassa Nokialla

Liikkeeseen sisään astuessani huomioni kiinnittyi ihailtavan moneen keltaiseen laukkuun. Yleensä kun keltaiset laukut ovat kaupoissa piristäviä poikkeuksia siellä täällä, oli NT-Boxin liikkeessä keltainen värivaihtoehto todella monessa mallissa. Oikein! 🙂

Seuraavaksi minua lämmitti kovasti Mervin iloinen ja sydämellinen vastaanotto sekä hänen kertomuksensa tämän nokialaisen perheyrityksen historiasta. Mervin pappa perusti Nokian Nahkatuote Oy:n jo vuonna 1958 ja yritys onkin työllistänyt käsityöammattilaisia Nokian tehtaalla jo vuosikymmenten ajan. Nokian lisäksi osa tuotteista valmistetaan Virossa ja erikseen tuontimallisto on myös Kiinasta.

”Erityisen iloisia olemme ja tärkeänä pidämme sitä että olemme voineet työllistää Nokian tehtaallamme käsityöammattilaisia jo vuosikymmenien ajan. Ja suuri haave on että sama voisi jatkua vielä vuosikymmeniä eteenpäin. Kotimaisen Nabo-laukun ostaja voi olla tätä tavoitetta tukemassa. ”

Mervi Saari, NT-Box
Elluyellow vierailemassa NT-Box laukkuliikkeessä Nokialla

Laukkuliike NT-Box on Nabo-tuotteiden tehtaanmyymälä ja kivijalkakauppa, joka perustettiin palvelemaan nokialaisia jo vuonna 1986 – kauppa on siis hyvin tarkkaan minun ikäiseni! 🙂 Liikkeessä myydään laukkujen lisäksi myös reppuja, lompakoita, matkalaukkuja, vöitä, sateenvarjoja ja salkkuja. Oman Nabo-merkkinsä lisäksi hyllyistä löytyy nimekkäitä merkkejä, kuten mm. Guess, Tommy Hilfiger, Samsonite, Victorinox, Kipling, Björn Borg.

”On ihan mahtava tunne hakea ompelijalta juuri valmistunut laukku ja myydä se ”uunituoreena” eteenpäin asiakkaalle. Tämä jos mikä on lähituotantoa.”

Mervi Saari, NT-Box

Nabon mallit suunnitellaan Nokialla ja valmistetaan huolella valituista materiaaleista. Laukut on suunniteltu kestämään hyvin kulutusta ja myös Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Nabon valikoimasta löytyy niin vuodesta toiseen säilyviä suosikkimalleja kuin myös asiakkaiden toiveiden ja sesonkien mukaan vaihtelevia malleja.

Tähän keltaiseen laukkuun minä rakastuin välittömästi sen nähtyäni.

Elluyellow NT-Box NABO keltainen laukku

Täydellisesti syksyyn sopiva sinapin keltainen sävy ja kaunis vintage-tyylinen muotoilu miellytti silmääni. Laukku on myös riittävän iso suuremmallekin älypuhelimelle tai muhkeammallekin (=ainakin itselläni lähinnä kymmeniä kanta-asiakaskortteja sisältävälle) lompakolle 😉

Elluyellow ja NT-Boxin laukut

Yhteistyössä NT-Box Oy:n kanssa minulla onkin ilo arpoa teille ihanille yksi tällainen kotimainen Nabon laukku. Saat valita kolmesta kauniista ja moniin syksyn asuihin varmasti sopivasta väristä: sinapin keltainen, musta tai vaalean harmaa. Mikä olisi sinun valintasi? 🙂

Elluyellow ja NT-Box kotimaiset laukut
Elluyellow NT-Box
Elluyellow NT-Box kotimainen laukku

Tämän viikonlopun ajan NT-Boxin myymälöissä (Nokain lisäksi Tampereella ja Hämeenlinnassa) ja verkkokaupassa on nämä ja lukuisat muut Nabon ihanat laukut myös -20% alennuksella. Saat alennuksen verkkokaupasta koodilla ”Nabo20”.


Elluyellow värikkäät nahkalompakot NT-Box

Laukkujen lisäksi NT-Boxissa on tosiaan paljon muitakin (nahka)tuotteita, kuten värikkäitä lompakoita, matkalaukkuja ja vöitä. Nyt uutuutena valmistetaan myös pestäviä 100% puuvillaisia kasvomaskeja: kotimaiset ja monen väriset kangasmaskit löydät myös helposti verkkokaupasta.

Elluyellow värikkäät nahkalompakot NT-Box

Pitkän linjan perheyrityksenä toivotamme kaikki asiakkaat tervetulleiksi ja palvelemme suurella sydämellä ja ammattitaidolla. 

Mervi Saari, NT-Box

Elluyellow NT-Box NOBO keltainen laukku

Tämä uusi pirteä lempparilaukkuni saa minut hymyilemään niin täydellisellä värillään kuin myös ajatuksella, että se on valmistettu kiven heiton päästä kodistani. Lämpimät suositukseni!

Hymyjä ja ihania ruskan värejä lokakuun alkuunne toivottaen,