Nooran putiikki Elluyellow, värikäs sisustuspuoti.
Elluyellow Suomen suven suloisimmat keltainen emalipannu täynnä kukkia.
Kesän 2020 ajan blogissani nautitaan kotimaamme kesästä Suomen suven suloisimmat-sarjalla.

Kuinka moni teistä on vieraillut ihanan Tallipihan alueella Tampereen keskustassa? Ihme kyllä, mä vierailin täällä ensi kertaa vasta viime joulun alla ystävieni suosituksesta ja rakastuin heti! Tunnelmalliset puodit ja herkulliset glögit toivat silloin suloisen joulun tunnelman.

Nyt pääsin ilokseni vierailemaan ensi kertaa Tallipihan kesään.

Tallipihan kyltti

Jo talvella viestittelimme upean Nooran putiikin kanssa: tyylimme sopivat aikast kivasti yksiin ja aloimmekin suunnitella kesän piristävää yhteistyötä. Tänä viikonloppuna pääsinkin sitten tutustumaan putiikkiin ja putiikin hurmaavaan emäntään tarkemmin.

Nooran putiikki, Elluyellow
Noran putiikki Tallipihalla

Nimensä putiikilleen antanut Noora on selvästi antanut putiikilleen myös sielunsa ja sydämensä – hyvällä lailla. Kaikki puodissa loistaa Nooran luovuutta ja hersyy hänen huumoriaan! Putiikin värikästä ilotulitusta myötäilee omistajan iloinen puheensorina: täällä viihdyn heti kaikin aistein.

Nooran putiiki, Elluyellow vierailemassa.
Nooran putiikki, Elluyellow vierailulla

Nooran putiikista löytyy toinen toistaan ihanampia, persoonallisempia ja värikkäämpiä sisustus- ja kodintuotteita, joita hypistellen voisi viettää vaikka kokonaisen päivän.

Nooran putiikki, elluyellow vierailemassa, värikkäät sisustuskyltit esillä.
Nooran putiikki, elluyellow vierailemassa, värikkäät kodintuotteet

Kodintuotteiden lisäksi Nooran putiikista löytyy aivan upeita kotimaisia ja käsintehtyjä koruja: useiden taitavien ammattilaisten loihtimia. Mitkä näistä sinä valitsisit tänään?

Nooran putiikki, Elluyellow vierailemassa, kotimaisia käsintehtyjä koruja.
Nooran putiikki, Elluyellow vierailemassa, käsintehtyjä kotimaisia koruja.
Nooran putiikki, Elluyellow vierailemassa, käsintehtyjä kotimaisia koruja

Ja aivan ihania Annariikka Qvistin kortteja: katso nyt, mikä karkkihylly! 🙂

Nooran putiikki, kotimaiset käsintehdyt kortit, elluyellow kyläilemässä

Lisäksi Nooralla on upea valikoima Annie Sloanin herkullisen värisiä kalkkimaaleja, joiden maailmaan pääsin tarkemmin kurkistamaan. Viiden vuoden ajan Noora on myynyt putiikissaan näitä ja ymmärrän hyvin miksi.

Kalkkimaalien sävyistä on helppo löytää juuri oikea sävy – myös tällaisen tarkkasilmäisen värien rakastajan. Minkä värin sinä valitsisit? Arvanet, minkä minä valitsin? 🙂

Nooran putiikki, Annie Sloan kalkkimaalit

Oikein 🙂

Nooran putiikki, Elluyellow tutustumassa keltaiseen kalkkimaaliin

Maalit ovat ihanan peittäviä; keltainen maali peitti yllättävän keveillä vedoilla saven värisen ruukun. Värejä voi myös sekoittaa keskenään, jolloin sävyjen määrissä ei edes taivas ole rajana!

Elluyellow maalaamassa keltaisella kalkkimaalilla.
Elluyellow keltainen itse maalattu ruukku

Eikös tullutkin aika kiva? 🙂

Näiden maalien sävyjä saa ihailla myös Nooran itse maalaamissa löytö-huonekaluissa, jotka sopivat rinta rinnan täydellisesti toisiinsa. Ja hei, mitä tahansa kysyttävää tulee mieleesi, kysäise ihmeessä. Tämä putiikin pitäjä neuvoo lämpimällä asiantuntemuksella jokaista asiakastaan.

Nooran putiikki, Elluyellow vierailemassa

Noora verhoilee myös huonekaluja. Te Instagramissa häntä seuraavat olettekin jo saattaneet minun tavoin ihastella hänen herkullisia tuolejaan! Sain ilokseni jättää kymmenen vuoden takaisen kirppislöytö-tuolini Nooran luoviin käsiin: odotapa vaan, kun pääset näkemään millaisen herkun hän tästä verhoilee <3

Elluyellow tuoli Nooran putiikkiin verhoiluun menossa.

Nooran putiikin lisäksi Tallipihalla on monenlaisia ihania puoteja, kuten:

Suklaan, salmiakin ja kahvin rakastajan maanpäällinen taivas:
Tallipihan suklaapuoti.
Suloisia lasten koriste-esineitä, lahjatavaroita ja kortteja myyvä Ottiilia.
Upeita lasikoruja ja -töitä valmistava Tuula Paju.
Värikkäitä leluja ja ihania kortteja myyvä Taikaviitta.

Tallipihan putiikit palvelevat ympäri vuoden. Nyt kesällä puodit palvelevat arkisin klo 11-18 ja la-su klo 11-16. Tallipihan kahvila on avoinna arkisin klo 10-20 ja la-su klo 10-18.

Juhannuksena pe-la Tallipiha on suljettu, mutta juhannusviikonlopun sunnuntaina vietetään Tallipihan juhannusjuhlaa kera monien käsityöläisten tuotteiden ja herkkujen. Me mennään ainakin, jos ollaan kaupungissa!


Suosittelen lämpimästi nauttimaan kesäpäivästä Tampereen ytimen tunnelmallisimmassa kauppakeitaassa! Lupaan, että lähdet täältä hymy huulillasi ja löytöjä laukussasi 🙂

Elluyellow Tallipihan edustalla.

Aurinkoa!