Meidän keltaisen tupamme pääsiäinen

Koska kotimme on ympäri vuoden keltaisella pensselillä väritetty, ei meillä ole pääsiäisen aikaan juuri tarvetta isoihin verhojen- tai pöytäliinanvaihdon kaltaisiin operaatioihin. Tänäkin vuonna kuorrutimme kotiamme pääsiäiseksi vain hieman rairuohoilla, tipuilla, virpomisoksilla, suklaamunilla – ja tietenkin keltaisilla tulppaaneilla, lempikukillani.

Miten te olette koristaneet kotianne pääsiäiseksi? Ja olettehan hamstranneet tarpeeksi mämmiä ja suklaamunia pitkästä viikonlopusta nauttimiseen?

Psst: onko joku teistä sattumoisin ehtinyt huomaamaan, että Ilta-Sanomat teki jutun meidän keltaisesta kodistamme juuri tänään! Mikä ihana universumin suunnittelema yllätys tämän blogin julkaisun ajankohtaan nähden 🙂

Pääsiäisen ajan tässä ihka uudessa blogissani juhlitaankin: julkaisen joka päivä uuden värikkäillä kuvilla kuorrutetun blogitekstin – tai kaksikin. Pysyhän kuulolla täällä ja somessa! Ja kerrothan, mitä tykkäät ja mitä toivot lisää.Iloista, aurinkoista ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille!