Marimekko keltainen kahvimuki elluyellow

Tämä juttu on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä Sukhimattojen kanssa.

Koiranpentumme Tilda täytti syyskuussa puoli vuotta. Päätimme, että nyt on aika päästää matot takaisin tuomaan lämpöä jo melko viileiltä tuntuville puulattioillemme.

Elluyellow keltainen Sukhi-matto ja retro sisustus

Pienokainen ”prinsessamme” kohtasi nimittäin meille muutettuaan jokaisen maton Russeleille tyypillisellä energisyydellä – kera terävien kynsien ja pienten torahampaiden…. Vaikka niin koittaakin tuossa alla olevassa kuvassa näyttää viattomalta 7-viikkoiselta pulmuselta 🙂

Elluyellow koiranpentu korissa keltainen

Yksi matoista, jonka sisälle tuomista varastosta eniten odotin oli Sukhimattojen kanssa ensimmäisessä yhteistyössämme saamani matto. Tässä matossa yhdistyy mielestäni täydellisesti aurinkoisuus, lämpöisyys ja persoonallisuus.

Elluyellow keltainen sukhi-matto rottinki sisustuksessa

Tämä Sukhi-mattoni on saapunut Nepalista, suoraan käsityöläiseltä. Arvostan paljon Sukhin suoraa toimintaa käsityöläisten kanssa. Näin toimiessa ilman välikäsiä käsityöläiset saavat matosta korkeimman mahdollisen korvauksen ja minä paremman mielen.

Elluyellow keltainen retro koti

Sukhi panostaa käsityöläistensä hyviin työskentelyolosuhteisiin. Yksi esimerkki tästä oli heidän sydämellinen toiminta koronakriisissä: mattopajalle toimitettiin heti kriisin alussa ruokaa ja polttoainetta. Lämmitti kuulla, että tilanne Nepalissa on nyt melko hyvä, joskin maan tärkein elinkeino turismi on kärsinyt mittavasti.

Elluyellow keltainen Suhi-matot ja kantarellt

Sukhilla uskotaan, että käsityöläisten työnilo ja hyvinvointi näkyy myös mattojen erinomaisessa laadussa. Minä ainakin olen ollut mattoni laatuun jo kaksi vuotta hyvin tyytyväinen. Villan pinta on pysynyt yhtä pehmeänä ja muoto ryhdikkäänä. Ja sellaisena maton uskon pysyvän vielä vuosia – etenkin nyt kun Tildakin on oppinut sen päällä käyttäytymään 😉

Elluyellow keltainen Sukhi-matto ja Jack Russel
Elluyellow keltainen vintage koti ja Sukhi-matto

Sukhilla on valikoimassaan toinen toistaan herkullisemman värisiä mattoja. Ihastu esimerkiksi väri-ilotulitukseen huopapallomatoissa tai maan läheisiin sävyihin palmikoiduissa villamatoissa. Sisustuksen kannalta on myös hienoa, että oman mattonsa saa tilattua heti oikeassa koossa. Mattoja löytyy tosi pienistä valtavan näyttäviin saakka. Minä rakastuin tähän allaolevaan suureen keltaiseen uutuus-mattomalliin, josta sain kuvan käsiini. Tuon kodin sisustus on muutenkin todella kaunis ja luonnonläheinen, eikö?

Elluyellow Sukhi-matot keltainen sisustus

Kaipaisiko sinun kotisi pientä pehmoista mattoa tai isompaa lämmöntuojaa syksyyn? Suosittelen tutustumaan tarkemmin. Kysäise myös, jos mitä tahansa pohdit: Sukhilta saa luotettavaa ja ystävällistä asiakaspalvelua myös suomeksi.


Elluyellow keltainen Sukhi-matto

Lämpöisiä ja aurinkoisia hetkiä syksyysi toivottaen,