Elluyellow keltainen kotimainen ekologinen käsityö

Rakastan viherkasveja. Ne tuovat ihanasti vehreyttä sisustukseen ja luontoa sisälle. Rehellisyyden nimissä olen kuitenkin viherpeukalona surkea ja tapan helposti kasvin jos toisenkin… Rakastan kuitenkin sitten aina ostella uusia ja asetella niitä uudella lailla. 😀

Nyt yhteistyössä Käsityöpuoti Kastehelmen kanssa sain aivan ihanan syyn ostella uusia viherkasveja: Miian tekemät upeat makrameekäsityöt tekivät tästä touhusta taas aurinkoisen innostavaa!

Elluyellow keltainen makramee käsityö

Tämä aurinkoisen keltainen makramee seinäamppeli pääsi ihastuttamaan työhuonettani. Siihen oli helppo valita tämä lempiviherkasvini, jonka – ihme kyllä! – olen pystynyt pitämään hengissä jo vuosikaudet ja viime aikoina se on vain villiintynyt! Tämän seinäamppelin kuvio kiehtoo visuaalista silmääni ja tuo kevyt puurima jatkaa kauniisti viherkasvin luonnollisuuden tuntua.

Elluyellow keltainen makramee käsityö

Tällaiset kaksi kaunista amppelia koristavat nyt molempia tupamme ikkunoita. Kevyet, mutta vahvat amppelit oli helppo kiinnittää pariin verhonipsuun. Niihin ostin uudet muratit ja pidän peukkuja, että saan pidettyä ne hengissä. Eikös sovikin aika mainiosti tämä käsintehty amppeli tuohon kirppislöytö-verhokappaan?

Elluyellow keltainen makramee käsityö

Yläkertaan pääsi tämä okrankeltainen, vähän ruskeaan taittava seinävaate. Se sopii sävyltään täydellisesti rottinkinurkkaukseemme: suosittelenkin tätä sävyä erityisen lämpimästi teille rottinkirakastajille!

Elluyellow keltainen rottinki sisustus

Käsityöpuoti Kastehelmen tuotteet ovat tehty paitsi kotimaisena käsityönä, myös ekologisista kierrätysmateriaaleista. Miia käyttää ihailtavasti käsitöissään 80 % kierrätyspuuvillaa ja 20% polesteria sisältäviä ekologisia lankoja.

Koodilla ”elluyellow10” saatte 10% alennusta ostostenne loppusummasta! Etu on voimassa 4.6.2020 saakka ja herkullisimmat värit viedään ekana, joten ole nopea 🙂


Elluyellow rottinki vihersisustus makramee

Nautitaan auringosta ja vihdoin saapuneista ihanista kesäkeleistä!