Elluyellow hymyä ja hyvinvointia joulukalenteri

Poikkeuksien vuosi 2020 tarvitsee poikkeuksellisen ihanan päätöksen. Siksipä Hymyä ja hyvinvointia -joulukalenterini on nyt täällä!

Hymyä ja hyvinvointia -joulukalenteri haluaa tuoda hymyjä kaikkien teidän ihanien joulun odotukseen. Joulukalenterin tärkeimpänä tavoitteena on tuottaa hymyjä arjen hetkiin vähävaraisille perheille yhdessä Hope ry:n kanssa.

Lisäksi mukana on useita ihania tämän vuoden yhteistyökumppaneitani, keiden upeita kotimaisia tuotteita voin aidosti hymyillen suositella. Näin #supportyourlocal-idea voi tulla sinunkin aidoiksi teoiksi näin joulun alla. Kestävän kehityksen saralla haluan tänä jouluna nostaa myös kierrätyslahjojen arvoa ja arvostusta yhdessä Torin kanssa. Hyvinvointi-sisällöissä taas tulee korostumaan rento, läsnäoleva ja just oman näköinen joulun odotus.

Elluyellow Hymyä ja hyvinvointia -joulukalenteri

Lahjoita ja tuotat hymyjä vähävaraisten lapsiperheiden arkeen!

Elluyellow Hymyä ja hyvinvointia -joulukalenteri Hope ry virtuaalinen rahankeräyslipas

Koska jokaisella lapsella tulee olla oikeus hymyyn ja hyvinvointiin, avaan tärkeimpänä osana Hymyä ja hyvinvointia -joulukalenteriani hyväntekeväisyyskampanjan: virtuaalisen rahankeräyslippaan Hope ry:n toimintaan vähävaraisten perheiden tukemiseksi ❤️

Miksi lahjoittaisit? Yli 100 000 suomalaislasta elää perheissä, jossa varat ei riitä arjen tarpeisiin. Tänä haastavana vuonna tuo määrä on kasvanut ja perheiden hyvinvoinnin lisääminen onkin varmasti ollut minun lisäkseni monien teidän sydämellä. 💛

Lahjoituksellasi mahdollistetaan vähävaraisille perheille tärkeitä ja hymyjä tuottavia asioita arkeen, kuten:

💛perheiden yhteisiä retkiä
💛elokuvakäyntejä
💛ainekset yhteiseen leipomishetkeen
💛materiaalit synttärikutsujen järjestämiseen

Lipas on auki jouluun saakka. Lahjoituksen teko on nopeaa ja onnistuu esim. MobilePaylla helposti. Pienikin lahjoitus on suuri: lämmin kiitos jokaisesta jo etukäteen🙏


Kurkistus Hymyä ja hyvinvointia -joulukalenterin luukkuihin

Elluyellow Hymyä ja hyvinvointia -joulukalenteri

Hymyä ja hyvinvointia -joulukalenterissani on mukana monia tämän vuoden upeita yhteistyökumppaneitani. He ovat antaneet kauneimpia tuotteitaan teille arvottavaksi ja myös minun joulun odotukseni iloksi. Iso kiitos teille! Mukana ovat:

Elluyellow hymyä ja hyvinvointia joulukalenteri: Scadic Eden

Scandic Eden Nokia

Hymyä ja Hyvinvointia joulukalenterin upeana pääpalkintona on perhelippu Nokian Scandic Edeniin. Voimassa myös loma-aikoina 🙂

Nokian Scandic Eden on tänä vuonna upeasti uudistunut moderneja pukeutumistiloja ja tunnelmallisia saunoja myöten. Myös ravintolat ovat saaneet uudet ilmeet ja herkullisesti raikastuneet ruokalistat. Meidän perhe nauttii täällä erityisesti liukumäkien vauhdista, höyrysaunan fiiliksestä ja sydämellisestä asiakaspalvelusta.


Luovat kotimaiset kädentaitajat

Tänä vuonna minulla on ollut ilo tutustua moniin todella taitaviin kädentaitajiin. Heillä olevan luovuuden määrä tuntuu olevan rajaton! Hymyä ja hyvinvointia -joulukalenterissani pääset ihastumaan Ilonen ja Tuula Pajun koruihin, WillaQuun vaatteisiin ja Pilvilinnan leipomon herkkuihin.

Nuutajärveläisen Ilonen koruissa ihastuin rohkeaan värien käyttöön ja persoonallisiin malleihin. Marin loistava huumorintaju herää henkiin hänen kauniissa koruissaan, joissa hän hyödyntää ihanasti luonnonmateriaaleja tai kierrätettyjä yksityiskohtia. Minun korvissani roikkuvat usein Ilonen vanerista tehdyt kelta-mustat salmiakit tai jääkaappimagneeteista valmistetut ”dream” ja ”shine” korvikset.


Tamperelaisen Tuula Pajun upeat uniikit kasvikorut kiinnittivät huomioni heti ensi kertaa Tallipihalla käydessäni. Tuulan luovuus ja taito käyttää aitoja kukkia ja kasveja koruissaan on hämmästyttävä! Myös vaneriset korut ovat herkullisen värisiä ja iloisen leikkisiä. Viime kesän korvissani roikkui usein Tuulan keltaisista terälehdistä tekemät ihanan isot ja kuitenkin kevyet kasvikorut. Nyt korviini ovat löytäneet veikeät ja ihanasti jouluun sopivat vaneriset ketut.


Sastamalaisen WillaQuun taitavat ladyt ovat opettaneet minua arvostamaan yhä enemmän pienompelimoita ja käsintehtyjä vaatteita. Kuinka paljon enemmän tunnetta onkaan vaatteessa, jonka ompelijan tiedän tehneen vaatteen rakkaudella ja ammattitaidolla juuri minulle <3 YellowQuun lastenvaatteet ovat olleet tyttärieni tämän vuoden käytetyimpiä vaatteita ja kymmenien pesujenkin jälkeen ne ovat pysyneet primana – se kertoo Riikan ammattitaidosta niin valita kankaat kuin ommella huolella.


Nokialaisen Pilvilinnan leipomon tuotteet ovat pelastaneet tämän syksyni arjet ja juhlat. Tyttärieni syntymäpäiville Pilvilinnan Anna leipoi aivan käsittämättömän upeat herkut: ihanat kakut ja herkulliset mini-kuppikakut. Arjen iltahetkinä olemme puolisoni kanssa nauttineet Lautturi-leipää Brien kera. Kahvi- ja kaakaohetkemme taas ovat tehneet makoisaksi Pilvilinnan Piparminttu-suklaa Pilvet – taivaalliset maustetut marengit.


Kurkistus näiden kotimaisten kädentaitajien joulukalenterin arvontatuotteisiin:


Ekologisten tuotteiden valmistajat

Kestävä kehitys on noussut viime vuosina minulle yhä tärkeämmäksi arvoksi. Yhteistyökumppanieni tuotteisiin tutustumalla olen saanut/joutunut pistämään omia kulutustottumuksia puntariin ja huomannut, missä kaikessa voin tehdä kestävämmän valinnan. Lisäksi olen ymmärtänyt, kuinka monissa ostoksissani voisinkaan ennemmin ostaa vähemmän ja läheltä, kuin enemmän ja massatuotantona tuotettuna.

Haminalaiset Ole Hyvä Luonnontuotteet ovat muuttaneet suhtautumiseni kodinhoidon ja kylpyhuoneen tuotteisiin. Ekologiset ja vegaaniset tuotteet paitsi kiillottavat sädekehääni, myös tuoksuvat aivan taivaallisilta ja aidoilta! Lemppareikseni on noussut sitruunainen yleissiivoussuihke sekä tyrnin ja vaniljan tuoksuinen shampoo. Sitruunan ja piparmintun tuoksuiset käsidesit ovat pelastaneet meidän tämän poikkeusten vuoden, kun lapsetkin desinfoivat käsiä niillä todella mieluusti. Nyt sain tutustua saman firman Mummi ja minä -tuotteisiin: näitä söpöjä purkkeja olen jo pitkään ekokaupoissa ihaillut. Polkkakarkki on tuoksuna täyskymppi.


Vastuullisten Keski-Pohjanmaalaisten Villivesien avulla olen ymmärtänyt, että pullojuoman valinnallani on todellakin väliä. Villivesien pullot valmistetaan täysin kierrätysmateriaaleista ja itse vedet pelkästään uusiutuvaa energiaa käyttäen. Toholampelaisen perheyrityksen tuotannossa vastuullisuus on ollut tärkeimpiä arvoja jo pitkään: hiilijalanjälki on hyvitetty jo vuodesta 2010. Mielestäni ihanimpia makuyhdistelmiä ovat Omena-Inkivääri Mehukivennäisvesi ja Puutarhanmarjat kivennäisvesi. Myös pullojen muotoilu ja etikettien väritys ovat todella kauniita.


Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva pienpaahtimo ROST on tänä syksynä avannut silmiäni kahvin vastuullisuuden ja puhtauden saralla. ROSTilla kahvin alkuperä, sen tuottaja ja tila ovat tarkkaan tiedossa. Kahvin tuotannossa noudatetaan alusta loppuun saakka vastuullisia arvoja sekä valtaosa kahveista on Luomua ja Reilua kauppaa. Tunnelmallista tietää, että ison tehtaan sijaan kahvini paahtaa ja jauhaa pieni kahvin rakastajien porukka kauniilla Lauttasaaren rannoilla. Kaikki ROSTin kahvit löydät Kaffecentralenin verkkokaupasta.


Kurkistus näiden ihanien ekologisten tuotteiden valmistajien joulukalenterin arvontasetteihin:


Hurmaavat puodit ja putiikit

Tämän vuoden aikana olen saanut vierailla monissa hurmaavissa putiikeissa. Näissä minua on viehättänyt sydämellinen asiakaspalvelu, kauniisti stailattu sisustus sekä tarkasti valitut ja laadukkaat tuotteet.

Tampereen Tallipihan Nooran putiikki oli ensi näkemältä sellainen keidas, jossa tiesin tulevani viihtymään tovin ja toisenkin. Ihailtavia tuotteita ja kauniisti mietittyjä kokonaisuuksia oli kaikkialla, mihin katsoin! Myös Noora hurmasi minut heti asiantuntevalla asiakaspalvelullaan ja hersyvällä naurullaan. Nooran putiikista löydät mm. kaikkea ihanaa kodinsisustukseen,kauniita koruja ja kortteja, ihanan värikkäitä maaleja sekä kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Ja kysy, mitä tahansa: Noora tietää aivan uskomattoman paljon!


Tampereen Tallipihan Suklaapuotiin astuessaan tietää heti kaikin aistein, että on saapunut suklaan rakastajan taivaaseen. Vastaan tulvahtaa hurmaava suklaan tuoksu ja toinen toistaan upeampia suklaita on kaikkialla minne katsoo! Lisäksi puodista löytyy esimerkiksi maailman parhaimmaksi kehuttuja – ja totta tosiaan todella hyviä! – salmiakkeja, kahvia, teetä ja täydellisen värikkäitä karkkeja lasten ja lastenmielisten makuun. Jokainen tuote esitellään ja myydään ihanan ystävällisellä asiakaspalvelulla. Psst. te kauempana asuvat: Tallipihan Suklaapuodin herkut löytyvät nyt myös netistä 🙂


Nokialainen NT-Box yllätti minut tänä syksynä upean värikkäällä nahkatuotteiden valikoimallaan: kuinka monta keltaista laukkua heidän hyllyistä löytyykään! Lisäksi kaupasta löytyy paljon värikkäitä lompakoita, vöitä, reppuja ja matkalaukkuja. Näistä kaikista saa asiantuntevan, aidon ja todella ystävällisen esittelyn. NT-Boxissa minua kiehtoo kolmannen polven perheyrityksen tarina ja ajatus siitä, että oma keltainen lempilaukkuni on valmistettu kivenheiton päässä kodissani. Paljon tuotteita löytyy myös verkkokaupasta.


En tiennyt nokialaisen Eveliinan talon olemassaolosta ennen sen muuttoa keskeisemmälle paikalle, aivan upouutta Virta kirjasto- ja kulttuuritaloa vastapäätä. Kun pääsin putiikkiin ensivisiitille, tuntui, kun asuisimme isommassakin kaupungissa! Liikkeessä oli ihanalla lailla suuren maailman tuntumaa, mikä välittyi yksilöllisistä sisustusesineistä, spesiaaleista kotimaisista ja ulkomaisista herkuista sekä kaikkien näiden kauniista esillepanosta. Tässä puodissa viihtyy hypistelemässä ja ihastelemassa pitkään. Monet tuotteet löytyvät myös verkkokaupasta.


Kurkistus hurmaavien puotien ja putiikkien joulukalenterin arvontavoittoihin:


Kaikki arvonnat toteutetaan Instagramini puolella aamuisin: käyhän seuraamaan. Uskon, että ihastut monesti joulun alla näihin herkullisiin tuotteisiin! Kerrothan, mitä tykkäät 🙂

Elluyellow joulukalenteri kuva

Hymyä ja hyvinvointia joulun aikaasi toivottaen,