Elämäni timanttityypit

Heti tässä blogin alkumetreillä koen tärkeäksi esitellä teille kaksi elämäni pientä sankaritarta ja yhden vähän isomman sankarin. Luonnollisesti siksi, että he ovat elämäni tärkeimmät timantit. Ja myös siksi, että blogini juttuja lukiessasi ja kuvia katsellessasi tulet varmasti kerran jos toisenkin törmäämään näihin tyyppeihin – niin olettepa sitten jo vanhoja tuttuja.Esikois-mimmini: Minua ensi kertaa ”äidiksi” kutsunut neitonen on tätä kirjoittaessani jo 7 vuoden ikään karannut kaunotar. Hänen hiustensa pituus on jo yli puolet hänen kehonsa pituudestaan. Hänen hymynsä leveys ja sydämensä kultaisuus ovat sen sijaan jotain mittaamattoman suurta. Esikois-mimmini on ollut super-kiinnostunut valokuvista jo pienestä saakka, jopa ennen puhumaan oppimistaan. ”Ai laitaks sä ton Instaan? Saanks mäki kuvata?”, onkin nykyään yleisimpiä keskustelujani hänen kanssaan. Veikkaanpa, että hänen kuvistaan tulette vielä kuulemaan.


Kuopus-mimmini: Suloinen kuopuksenikin on jo kerennyt hienoon 5 vuoden mittaan. Tämä neito on täynnä virtaa, vauhtia ja suuria tunteita. Hän saa mahtavilla vitseillään varmimmin koko perheemme nauramaan. ”Äiti mä haluun sisustaa!” on kuopus-mimmini yleisimpiä viikonloppuaamun lauseita: hänellä onkin kehittynyt superhyvä silmä esimerkiksi kauniiden asetelmien luomiseen.

Puolisoni: Tapasin 15-vuotiaana söpön sammarihousuisen lätkäjätkän. Hän vei huonoilla vitseillään, sadoilla tekstareillaan ja suoraan sydämeen katsovilla silmillään heti jalat altani. Häitämme tanssittiin vuonna 2008 ja edelleen vaan meinaamme tätä arkea yhdessä tanssia – niin duurissa kuin mollissakin.

Puolisoni on se tyyppi, joka näkee heti silmieni tuikkeesta uuden sisustus-, kuva- tai blogiteksti-ideani syntymisen, ja elää näissä ihan super-ihanasti mukana. Hän on myös siitä hieno mies, että tähän nykyiseen noin 175 neliöiseen ja aika monta huonetta sisäänsä piilottavaan kotiimme muuttaessamme hän totesi: ”Ton työhuoneen yhden seinän kun mä saan sisustaa, niin oon tyytyväinen.” Ja ihme kyllä, hän sai siihen luvan 😉

Elluyellow parisuhde kollaasi

Tällaisia ovat elämäni timanttityypit <3

Ihanaa pääsiäissunnuntaita! Toivottavasti sä voit pitää sun timanttityyppisi tänään ainakin henkisesti lähellä.

Halauksin,