YellowQuu -lastenvaatemalliston julkaisujuhla Elluyellow puutarhassa, Elluyellow perhe

Eilen, 1.8.2020, meillä oli syytä aurinkoisiin koko perheen kesäjuhliin: julkaisimme YellowQuu-lastenvaatemalliston! Mallisto on minun ja tyttärieni suunnittelema sekä WillaQuun ompelema.


Aurinkoiset puutarhajuhlat

YellowQuu -lastenvaatemalliston julkaisujuhla Elluyellow puutarhassa

Olimme kovin kiitollisia, että saimme elokuun ekaksi päiväksi aivan upean kesäisen kelin puutarhajuhliin! Lämpötila keikkui 20 asteen yläpuolella ja aurinko paistoi suloisesti. Olisimme me reilut 40 juhlijaa juuri ja juuri tupaammekin mahtuneet, mutta kesäjuhlissa on kyllä moninkertaisesti tunnelmaa puutarhassa!

YellowQuu -lastenvaatemalliston julkaisujuhla Elluyellow puutarhassa

Tytötkin saivat toteuttaa unelmansa: myydä lapsille (ja lapsenmielisille!) jäätelöä leikkimökistään <3

YellowQuu -lastenvaatemalliston julkaisujuhla Elluyellow puutarhassa

YellowQuu-vaatteet saivat tosi kivan vastaanoton! Etenkin pirteitä värejä ja käsityön erinomaista laatua kiiteltiin. Periaatteeni pitsikukkien kanssa – ”mieluummin överit kuin vajarit!” – oli selvästi pienten sankarittarien mieleen 🙂 Kiitos myös teille Instagramissa ja Facebookissa todella piristävää palautetta antaneille <3

Ilahduttavan moni juhliva lapsukainen löysi rekistä mieleisensä YellowQuu-mekkotunikan, paidan tai legginsit. Monet aikuiset taas lähtivät WillaQuun pyyheturbaani tai pesupussukka kainalossaan kohti kotia. Kyllä meidän kelpasi WillaQuun Riikan ja Jutan kanssa hymyillä 🙂

YellowQuu -lastenvaatemalliston julkaisujuhla Elluyellow puutarhassa

Kesäjuhlien erinomaiset yhteistyökumppanit

Kartanon Miinan suussasulavat juhlaherkut
YellowQuu -lastenvaatemalliston julkaisujuhla Elluyellow puutarhassa

Näiden juhlien emännöinti oli helppoa ja vaivatonta erinomaisten yhteistyökumppanien ansiosta! Sain hymyillen vain järjestellä retrojakkaroita ja vintagetarjottimia, koska tiesin upean Kartanon Miinan loihtivan tarjottavat juhlapöytäämme. Ja aikamoiset tarjottavat hän loihtikin!

YellowQuu -lastenvaatemalliston julkaisujuhla Elluyellow puutarhassa

Suolaisina herkkuina oli mehukasta broileripiirakkaa ja kuohkeita kasvismuffineja. Kakku oli erinomaisen herkullinen hyydykekakku, täydellisesti juhlien sävyisellä mangopiltillä koristeltuna. Kyllä maistui herkut hyvin juhlijoille!

YellowQuu julkaisujuhlien kakku

Ja emännälle 🙂

YellowQuu lastenvaatemalliston julkaisujuhlat Elluyellow puutarhassa

Kartanon Miina valmistaa vankalla kokemuksella herkulliset ruuat niin ristiäisiin, rippijuhliin, häihin, tupaantuliaisiin kuin pikkujouluihinkin. Päätoimialueena on Knuutilan kartano, Nokian Siurossa. Tärkeää Miinalle on ruuan laadukkuus ja lähellä tuotetut raaka-aineet.


Kesäisen juhlapäivän raikastavat Villivedet

YellowQuu julkaisujuhlat Elluyellow puutarhassa Villivedet

Kun sääennustus näytti jo aiemmin viikolla yli 20 asteen lämpötiloja kesäjuhlillemme, olin kovin kiitollinen yhteistyöstäni Finn Springin kanssa! Täytimmekin keltaisen korin kellarikylmillä kotimaisilla ja vastuullisilla Villivesillä, joista jokainen juhlija sai valita itselleen mieluisen maun virkistykseksi.

Elluyellow testaa kotimaisia ja ekologisia VIllivesiä, keltainen luontokuva.

Tarjolla oli keltaisiin juhliin erinomaisesti sopivan Sitruuna-Katajanmarja -maun lisäksi myös Puutarhamarjat-makua ja Vahvaa Vichyä.

Elluyellow testaa kotimaisia ja ekologisia VIllivesiä, luontokuva.

Villivedet ovat tämän kesän kotimaisia uutuuksia. Ne on tehty helpottamaan meidän kuluttajien vastuullisia valintoja juomahyllyllä. Finn Spring hoitaa ihailtavasti ympäristöstä huolehtimisen puolestamme!


Turvalliset kesäjuhlat

Tälle poikkeuskesälle kun juhlia suunnittelimme, tiesimme heti, että terveys ja turvallisuus on meidänkin juhlissa oltava taattu. Tämän meille takasi kotimaiset, ekologiset ja vegaaniset Ole Hyvä Luonnontuotteet. Heti ulko-oven vieressä käsienpesupisteellä juhlijat saivat pesaista kätensä raikkaalla Kaura-Ksylitoli käsienpesunesteellä.

Elluyellow testailemassa ekologisia ja kotimaisia Ole hyvä Luonnoontuotteita, käsisaippua.

Tarjoilupöytään tullessa vieraiden käsien desinfiointi hoitui näppärästi Sitruunan tuoksuisella Desinfioivalla käsihuuhteella.

YellowQuu julkaisjuhlat Elluyellow kotona Ole hyvä luonnontuote

Ole Hyvä Luonnontuotteet ovat kotimaisia, vegaanisia ja ekologisia valintoja kodinhoitoon ja kylpyhuoneeseen. Tuotteiden tuoksut ovat hurmaavia, ainesosat aitoja ja purnukat täydellisesti värikkääseen sisustukseen sopivia!


YellowQuu lastenvaatemallisto, Elluyellow Keltainen retrokoti

Nyt juhlien jälkeen YellowQuu-lastenvaatteita voi ostaa 24/7 näppärästi verkkokaupan kautta! Kun tilaatte alkuviikolla, ehtii vaatepakettinne perille juuri täydellisesti koulujen, eskarien ja päiväkotien alkuun 🙂


YellowQuu -lastenvaatemalliston julkaisujuhla Elluyellow puutarhassa

Lämmin kiitos kaikille yhteistyökumppaneille! Iso kiitos teille livenä tai somessa mukanani juhlijoille! Spessukiitos perheelleni: tämä oli mahtava yhteinen prokkis! <3

Ja otathan yhteyttä, mikäli sinäkin haluat järjestää aurinkoiset YellowQuu-vaatekutsut kanssamme!

Kiitollisin mielin aurinkoa elokuuhunne toivottaen,