Elluyellow maistelemassa 3 kaverin jäätelöä. 5 värikästä jäätelöpurkkia.
Elluyellow Suomen suven suloisimmat keltainen emalipannu täynnä kukkia.
Kesän 2020 ajan blogissani nautitaan kotimaamme kesästä Suomen suven suloisimmat-sarjalla.

Ihanat kesäiset hellepäivät ovat hellineet – ja jatkoa on vain luvassa: huippua! 🙂 Hellepäivien virkistykseksi sain Suomen suven suloisimmat -kesäsarjani yhteistyönä maistella 3 kaverin raikkaita ja kotimaisia jäätelöitä.

Elluyellow maistelemassa 3 kaverin jäätelöitä, värikkäät avatut paketit.

5- ja 7-vuotiaiden tyttärieni kanssa teimme pyöräretken lähimarkettiimme ja valikoimme viisi houkuttelevinta makua. Valinta oli haastava: meidän marketissamme 3 kaverin monipuolisia jäätelömakuja kun on tarjolla reippaat kymmenen. Tästä kotimaisen jäätelövalikoiman runsaudesta pisteet kotikaupallemme!

Elluyellow maistelemassa 3 kaverin jäätelöitä, 5 herkullista kotimaista jäätelömakua.

Tytöt toivoivat heti Piparminttu & Suklaata – (joka muuten löytyi ainakin meidän kaupastamme pienen matkan päästä näistä muista vegaanisuutensa vuoksi) ja Korvapuustia (onneksi, koska tähän olin itse jo aiemmin valmiiksi rakastunut). Korvapuustista veimme pakastealtaan viimeisen paketin.

Minä halusin ehdottomasti kokeilla Lakritsia, josta olin nähnyt täydellisen mustia kuvia! Myös Vadelma-Valkosuklaa on hurmannut useammankin ystäväni purkkina tahi puikkona, joten se oli saatava. Vaalea & Tumma Kahvijäätelö kuulosti erinomaiselta kokeilulta kahvikattaukseen etenkin meille aikuisille, joten se valikoitui viidenneksi kauppakoriimme.

Elluyellow maistelee kotimaisia 3 kaverin jäätelöitä. Avonaiset, värikkäät pakkaukset.

Värväsin arvovaltaiseen makuraatiimme rakkaat juhannusvieraamme: pikkusiskoni perheineen. Meitä oli näin ollen neljä vähän isompaa ja neljä vähän pienempää (1-, 3-, 5- ja 7-vuotiaat) jäätelörakastajaa.


Piparminttu-suklaa

Tämä makuviisikomme ainut vegaaninen kilpailija ihastutti erityisesti lapset. Maku oli ihanan suklainen ja todella raikkaasti minttuinen. Minttu taittoi myös kivasti kookoksen kärkeä ja suklaahiput viimeistelivät kokonaisuuden makoisasti.

”Ihanan suklaista!”

5-vuotias makuraatilainen

Vaalea ja tumma kahvijäätelö

Kahvijäätelö (laktoositon) taas oli oletettavasti meidän aikuisten mieleen. Vaalea kahvi pehmensi sopivasti tummempaa kahvin makua. Jääkahvin vannoutuneina kesäfaneina ihastuimme tämän makuun erityisesti kahvin seassa: jäätelö loi jääkahviin täydellisen kahvilamaisen maun ja rakenteen.

”Pehmismäinen maku. Ihanan smooth!”

Pikkusiskoni

”Tuo mieleen kivasti tiramisun!”

Pikkusiskoni puoliso
Elluyellow keltainen jääkahvi.

Korvapuusti

Tätä makua odotin itse kovasti viime talvisen täydellisen makumuiston vuoksi. Ihanan aito, pullataikinamaisen herkullinen maku ei toden totta pettänyt nytkään! Tämän maun kohdalla korostui makuraatimme ehdoton arvostus 3 kaveria kohtaan: tahnojen ja makujen määrässä ei olla todellakaan säästelty, vaan jokainen purkki on ladattu täyteen aitoa makua ja täytteiden yltäkylläisyyttä.

”Ihanan taikinamainen! Maistuu kivasti sokerilta.”

7-vuotias jäätelönrakastaja

”Uuuu nam, maistuu maidolta ja lusikalta!”

3-vuotias kummityttöseni

Vadelma & Valkosuklaa

Raikkaan kesäinen Vadelma & Valkosuklaa maku kiilasi tiukan makutestimme kakkospaikalle. Todella aito ja vadelmainen sorbetti täydentyi ihanasti kermaisella valkosuklaajäätelöllä. Täydellinen valinta hellepäivään!

”Kuin söisi vadelmia suoraan pensaasta!”

Pikkusiskoni puoliso

Lakritsi

Tiukan kisan voittaja oli tämä täydellinen lakritsijäätelö (laktoositon), joka sai täydet pisteet lähes jokaiselta meiltä! Kun yleisemmin lakritsijäätelössä on about 95% vaniljajäätelöä ja vaivaiset 5% lakritsijäätelöä, oli tämä purkki täytetty 100% täyteläisen vahvalla lakritsijäätelöllä.

”Kivan salmiakkinen! Mustan karkin ystävälle täydellinen.”

Puolisoni

”Kuin hyvä viini: laajenee pikkuhiljaa suussa ja valtaa kaikki makunystyrät – jääden myös täydellisesti viipyilemään.”

Pikkusiskoni (jep, tämän rakkaan ja taitavan sanaseppäni värvään pikimmiten myös viinimaisteluraatiin)

Lämmin suosituksemme näille mahtaville, täyteläisille ja aidon kesäisille mauille!

Elluyellow 3 kaverin kotimaisia jäätelöitä maistelemassa.

Mitä kaikkia 3 kaverin jäätelömakuja sinä olet maistanut? Mikä on lempparisi? 🙂


Aurinkoa, iloa ja jäätelön raikkautta hellepäiviinne!